hits

Da var det kommet.Det endelige siste farvel.Å miste bautaen i livet sitt

  

 

Pappa er ikke her mere iblandt oss.

Onsdag i forrige uke gikk han bort.Det er ufattelig og sårt og vondt.

Jeg har alltid vært en pappa-jente.Han har lært meg så mye.Om alt og også om de tingene som egentlig ikke var så viktige i den store sammenhengen,men som har gjort at jeg er blitt den jeg er.Han og mamma sammen om det som skulle bli meg.

Har alltid hatt et tett og nært forhold til mine foreldre. 

Alltid..

Mamma og pappa var de jeg stolte på og som jeg kunne snakke med. 

Alltid..

Da mamma ble uhelbredelig syk ,hadde vi mange stunder med snakk om hvordan blir livet for alle etterhvert? Mamma var veldig klar i sin tale og var veldig realistisk.Men ho var veldig bekymra for pappa og hvordan det skulle gå med han den dagen ho gikk bort.

Jeg og Lars lovte henne at hun ikke skulle bekymre seg.Vi skulle hjelpe til og vi skulle sørge for at pappa hadde det bra etter hennes bortgang.

Vi  gjorde alt vi kunne for den stakkars mannen i ettertid og det ble gjort med glede ! Aldri et ork eller et slit.Alltid fint og givende å få lov til å være en ressurs  i livet til noen  <3 

Historien har ingen begynnelse og ingen slutt.

Pappa har alltid vært der for meg.Er så utrolig glad i den gamle kroken som nå har forlatt oss.Livet ble veldig vanskelig og slitsomt og utfordrende for han på slutten.

Hjertet mitt blødde for han.Det var ikke godt å se hvordan han slet med de siste timene av sitt liv.

Men de to dagene og natten før han gikk,var helt magiske.Vi skratta og lo,vi sang ,han spiste litt, vi så på bildet av hans elskede kone,min mamma og Lars sin svigermor.Mamma og pappa var gifte i over 60 år . 

Vi holdt hender og klemmene gikk det mange  på dusinet av .Pappa likte veldig godt å bli holdt i handa,han ble roligere da . Lars og han hadde noen fine stunder sammen.De  hadde latterkrampe innimellom ,det var helt herlig stemming på rommet hans.

Vi hadde det så fint ! Det var ganske enkelt  umulig å tenke at dette var en mann som ikke hadde lang tid igjen.

Personalet på Utsikten er fantastiske.Uten dem hadde ikke de siste dagen av pappas liv blitt så bra.Vi er evig takknemlige for alt de englene gjorde for at pappa skulle få en verdig slutt på livet.

Alle små tegn på forbedring hos den syke,blir veldig STORE hos oss som  er pårørende .....Jeg var sikker på at han var over kneika og at "imorra blir alt bra".

Men sånn ble det ikke.Alt forverret seg utover dagen og tilslutt klarte ikke kroppen mere.

Pappa sovnet inn onsdag i forrige uke på ettermiddagen.

Åh,bare fælt og trist...

Plutselig hadde jeg ingen igjen.Å ja såklart,jeg har Lars og Ida og Noah.Men ingen foreldre.Nei...

Har gått 2000 runder med meg selv i ettertid.Nei jeg har ren samvittighet.Tror pappa var glad og fornøyd på Furuly.Tror at mine besøk betød noe  ,at han følte seg ivaretatt.

For min egen del kan jeg si at jeg er så glad for å ha vært der .Ofte! Men alltid med stor glede.Er så innmari glad i pappa.At han ikke er her lenger,er veldig rart og trist.

Jeg og mine skal leve videre.Pappa skal få en verdig avslutning og han skal forenes med mamma <3 Det er godt å tenke på .

Vi vil hedre minnet om en pappa,svigerfar og bestefar.

Ida,Noah,Lars og meg selv  <3 

-IKI-

 

 

 

Én kommentar

Annwi

30.05.2017 kl.10:46

Har fulgt med på bloggen om din pappa. Tørket mine tårer og tenkt at du måtte være en FANTASTISK datter å ha i livet sitt <3 Om jeg er så heldig å ha det like godt på mine siste dager, skal jeg prise meg lykkelig og sovne inn med en god ro om hjertet og tanker om at jeg gjorde noe meningsfylt i livet. Oppdro en sterk og fantastisk datter som blir igjen hos sine med verdiene i livet jeg hadde ønsket.

Skriv en ny kommentar

Unn Iki Lossius

Unn Iki Lossius

54, Alta

Hei. Jeg har bodd omtrent hele mitt liv i Nordlysbyen Alta.Bortsett fra noen år i Hammerfest,der jeg hadde lærlingetiden min og tok fagbrev som frisør. Jeg er gift med Lars Erling.Han jobber i Em1,som megler og daglig leder.Vi har vært sammen i 20 år,gift snart 17. Sammen har vi Ida på snart 28 og Noah på snart 19. Vi deler også hus med 2 katter,som er blitt familiemedlemmer. Jeg kommer til å skrive litt om alt,det som faller meg inn,både på godt og vondt. Liker interiør,hage,baking og friluftsliv.Og jobben min.+ mye annet Så vil du være med så heng på :) -IKI <3

Kategorier

Arkiv